15
December
2008

Thorsvi Gyllene And!


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Grattis Lotta och Chelsea till den hedersvärda segern. Det gjorde ni bra!
Grattis också till Agnetha och syrran Kiwi som fick Gun´s Choice!

IMG_6500.JPG IMG_6492.JPG

Som alltid i detta trevliga gäng så blev det en underbar dag med många skratt och hög stämning trots att det var TÄVLING ;)
Det bjöds på grillad korv och glögg vilket värmde gott efter några timmar ute i det råkalla vädret. Vi klarade oss från regn i alla fall.
Jörgen dömde rättvist och det blev som det blir på ett A-prov att ibland har man tur med apporterna och ibland otur och ibland (men bara ibland) så gör förarna en del missar i te.x. avståndbedömning ;)
Cobbers första markering såg han inte eftersom han stod bakom små granar så Peter skickade om som en dirigering efter att ha klivit fram framför granarna så det blev ju då en s.k. b-apport. Otur? Ja, men så är det i “verkligheten” och det är bara att le och gilla läget liksom och göra det bästa och såklart lösa upp det hela så hunden får lyckas. Andra markeringen tror jag blev en A-apport. Han snurrade lite i området men var snabbt in med apporten. Som tredje och sista uppgift var det ett linjetag i skogen som skulle hem med så lite förarhjälp som möjligt.
Cobber gick rakt och fint ut och Peter pushade med ut några gånger men det var bara det att han pushade Cobber förbi apporten eftersom han trodde den låg längre ut än vad den gjorde så det blev inkallning och omskick även på denna.
Så kan det gå och nu lär han väl snacka om otur och avstånd och annat konstigt i sömnen :)
Va fanken karln har ju jägarexamen…tränar man inte på avståndsbedömning då :P
Nu får han ju kamma till sig….eller hur :)

Kolla in vilken fin julklapp alla fick!

IMG_6509.jpg

Tack alla för en superduper trevlig dag.

Ja just det ja…mina verkligen urusla bilder finns att se på Picasa/Jaktlabrador men det är ju lite kul ändå att se kanske.6 comments

 1. Tina:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Hihi Peter får väl repetera det där med avståndsbedömningen ;) . Trevligt och kul verkar ni haft i alla fall och det är ju huvudsaken. Fina bilder blev det också, är avis att ni lyckas i det gråmulna vädret.

 2. Susanna:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Tack för en trevlig dag i söndags! Ja, det är inte alltid lätt med avståndsbedömning heh hee…:-) Skämt åsido, iaf har ni tagit bra bilder med tanke på vädret. När jag tar bilder och det är så gråmulet så då blir det verkligen dåååliga bilder…
  Ha det gott allihopa!
  Kram Susanna & Bonus m flock

 3. Åsa & vovvarna:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Härliga bilder! Jättetrist att jag inte kunde komma igår. Men tyvärr, tyvärr… min krassliga gubbe behövde lite backning här hemma. Sånt är livet! Vi tar nya tag nästa år! :-)

  Må gott allihop!

  Åsa m. flock

 4. Sofy:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Snyggt jobbat! Att hamna bakom granar är verkligen ingen höjdare, peter borde fixat en spaningslucka mellan grenarna, det är väl det minsta man kan begära som apportör eller hur!?

  God jul och gott nytt!!!

 5. Gisela:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Visst kanske Peter missbedömde avstånd men jag tror att Cobber tänkte så här “den där guldanden kommer in i vårt vackra, nyrenoverade hem så mycket som husse och matte kämpar här hemma” ;) ;) :)

  Låter som en härlig och rolig dag!

  /Gisela

 6. Jennifer:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Oj vad fin julklapp, ser att jag köper hund på fel ställen *ler*
  Vilken kul dag ni verkar ha haft. Avis *ler igen*Leave a Reply