8
May
2009

Ljuvliga valpar :)


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Det kom ett SMS:

“Hej! Knutte har en hälsning till Benny. Nu har jag ätit bajs o rullat mig i dö fågel. Jag är en riktig jakthund dance-cpatch.gif Matte tycker bara att jag är äcklig 24_shocked.gif Har du gjort något bus? High tass på dig 2_smile.gif

Svar till Knutte från Benny:
” Perfekt uppvärmning till Brunnsholm icon_thumleft.gif du får lära mig allt du kan. Jag kan lära dig koka kaffe i stinkande dypölar grin.gif Puss på nosen. Benny 9_cool.gif ”

Trevlig Helg!

Grattis till världens bästa Marcus som blir 24 år idag happybday.gif9 comments

 1. Kristina:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Ha ha ha världens underbaraste syskon
  Grattis till Marcus
  Kristina med familj

 2. Sofia:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  men fy vilka hemska valpar!!! har ni köpt dem på blocket, eller??? :o

 3. Inger & Douglas:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Hmm, undrar om det är ärftligt ..?
  Douglas och grannens labrador hittade hantverkarnas “toalett” i en häck häromdagen - fy tusan, vad det stinker.

 4. Eva o Kasper:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Man riktigt ser hur Knutte slår sig på bröstet när han säger att han är en riktig jakthund… ;)

 5. Tina:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Grattis Marcus!

  Hur gick exteriörbeskrivningen då?

  Lycka till nu på söndag Peter, här ska hållas tummar och tassar, fast det har jag ju redan skrivit, skriver en gång till för säkerhets skull.
  Ha en bra helg!

 6. Jenny:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Hahaha!
  Även Molly har provat den där bajsrullningen idag. Men med minne som en guldfisk blev hon precis lika förvånad & förnärmad som förra gången då det blev marsh pannkaka in i duschen vid hemkomst. Same procedure as last time my dear…

 7. Britt:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Hahaha….sickena grabbar!

  Trevlig helg och “good luck”!!!

  /Britt

 8. Ellis:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Haha, det skitgörat har vi klarat oss ifrån med Extra, vad det gäller pölar och diken, så kan man tro att hon har målat tånaglarna och har finpumpsen på sig. Tur att det inte gäller sjöar och hav.

  Lite kul detta med barn(!) och namn: vi har också 2 söner, Dennis 23 år och Marcus 21 år…

 9. Ellis:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Glömde…
  Vi håller såklart tummar och tassar för Peter och Cobber!

  Trevlig helgLeave a Reply