26
October
2009

Helgerna…


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

går fort när man har kul och trevligt. Förra helgen Rterievermäterskapet och denna helg LRK:s jaktmästerskap.
Många duktiga ekipage har vi fått chans att se.
Nästa helg väntar vår utmaning till englandsgänget och huset blir fullt med folk. Jätteroligt men såklart massor att stå i.

Mycket att göra inför helgen och då går Peter och gör sig illa. Vid flytt på jobbet rasar en ställning av något slag på hans arm så i morse fick han 6 stygn i armen. Djupt sår men som tur var så var såret längs med armen så senor mm klarade sig. Hade varit värre om det tagit tvärs över. Tur i oturen med andra ord och tur var att killarna som var där för att flytta frysen hade första förband i bilen då allt sådant redan var flyttat till nya stället och det inte ens fanns papper att stilla blodflödet med.

Nu har jag fullt sjå med först reportage och bilder till Apportören från RM och sedan bilderna från helgen. Jag hoppas jag hinner det jag förusatt mig att hinna. Trots att jag är hemma och “bara” ska vara tillgänglig på jobbtelefon så känns det som man har mer än någonsin att fylla dagarna med. Med 4 hundar hemma är man ju inte heller direkt sysslolös även om det har blivit extremt lite träning för deras del sista tiden. Det dåliga samvetet gör sig påmint men man märker ju att även dom blir trötta av att fara runt och “göra ingenting” ;) och dom verkar trots allt ganska nöjda med tillvaron.
Att träna på fotgående med fyra hundar i skogen tycks vara lika jobbigt för dom som för mig :)

Ha en bra vecka och håll utkik på hundfotografier.se för bilder. Har börjat sortera dag ett—alltid något!

Måste till sist också bara ge Anita en stor eloge för hennes insats som domare i helgen. Hon är en av få som faktiskt tar sig tid att för alla deltagare och publik tala om varför och hur man har dömt. Det är inte alltid helt lätt med A-provsreglerna med a och b apporter samt knock upp och knock down och det är så himla trevligt att slippa behöva gissa varför det blev på ett sätt eller ett annat. Det tar ju samtidigt bort all form av diskussioner vad gäller rättvisa och orättvisa och frågetecken och det blir helt enkelt en väldigt bra stämning och förståelse för alla.
Tack Anita!

Slutligen så vill vi säga ett STORT grattis till Karin och Choice som vann mästerskapet detta år! Lite strul på sista apporten men geneomgående ett strålande jobb i dagarna två.
5 comments

 1. Åsa:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Stackars Peter! Hoppas han kurerar sig till helgen. Hör av mig framåt onsdag/torsdag angående tid, mat och andra väsentligheter!

  Må gott!

  Åsa m. flock

 2. Susanna:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Hej!
  Ush vad tråkigt med Peters arm, jag håller tummarna att det läcks snabbt och fint! Tur att det inte gick värre.

  Hoppas er kommande helg blir trevlig och spännande och lyckad trots denna olycka.

  Ha det gott :-)
  Kram Susanna

 3. Märta:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Usch, låter läskigt med armen, hoppas han snart mår bättre! Ha det så kul i helgen! :-)

 4. Gisela:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Hej,

  Låter som att ni har full rulle och Kul- underbart.
  Vilket flyt med Peter, kunde gått riktigt illa.

  Hoppas att han inte är allt för handikappad och har ont.

  Må så gott!

  /Gisela

 5. Inger:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Hoppas verkligen på snar bättring för Peter! Sköt om er!
  kram, IngerLeave a Reply