9
May
2010

Man önskar…


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

att dygnet hade fler timmar helt klart!

I helgen har vi haft 20+ på frukost, lunch och middag och det tar på krafterna samtidigt som man ju såklart försöker hänga med både ute i markerna och i diskussionerna som blir både under lunch och middag. Hur trevligt och givande som helst men man måste kanske någonstans insé sin begränsningar (helst inte) *hehe* OCH så vill man ju både hejja och tänka på nära och kära som startar på prov.
Agnetha och Kiwi fixade en 1:a och en 2:a i ÖKL under helgen vilket ju är strålande bra och så himla glädjande.
När Lisa i går kväll kom och berättade att Tina och Fokus äntligen fått sin etta kunde tårarna inte hålla sig inom sina ramar så att säga :)
Jaja…kalla mig gärna blödig om ni vill men när det går bra för de riktiga vännerna man tränat med i flera år och det blir bra så blir man bara såååååå glad i själen.

Tina och Freddie fick en trea (igen) men det kommer gå bättre nästa gång, det är vi HELT övertygade om.

Såå många Grattiskramar till er som startat. Tycker ni är SUPERduktiga.

Hoppas jag orkar berätta lite mer om helgen senare.

Idag skulle min Eizorpojke ha fyllt 6 år. Kanske konstigt att en hund sätter så stor prägel i ens liv men faktum är att jag saknar och tänker på honom varje dag. Hoppas du har det bra där du är min vän!

IMG_0771.jpg
http://picasaweb.google.com/Jaktlabrador/Eizor81209?feat=directlink#

Igår fyllde min kära son 25 år vilket är betydligt mer glädjande :) Många varma grattis och kramar till dig min “lilla” pöjk ;) pöss å kram
Leave a Reply