26
March
2006

Hundar, 60-åring, teater, bowlingmatch och svärmor!


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Jamen ibland hinner man mycket på några dagar ;)

I fredags var jag hemma från jobbet :( och det var inte för att vi var och firade Hasse på hans 60-årsdag på torsdagen utan för att jag var risig i magen :? Jag trodde jag liksom mamma skulle bli liggandes i flera dagar i någon typ av vinterkräksjuka men efter att ha vilat hela fredagen så orkade jag pallra mig upp och gå på teater på fredag kväll. Eftersom mamma låg hemma och var sjuk fick Dennie följa med i stället och det uppskattade han. Vi såg Lögn i helvete med bland andra Robert Gustafsson och Peter Dalle. En lite absurd komedi om två poliser som ska leverera ett dödsbud till ett äldre par på julafton. Klart sevärd och även om alla skådisar är bra så är det ändå Robert Gustafsson som gör den på något sätt. 

Lördag morgon, upp tidigt och iväg för att spela match. Vi vann :) och eftersom vi besegrade trean i tabellen och leder med 10 poäng över dom och det bara är fyra matcher kvar och det är två som går upp till div.1 så är vi klara! (oj…lååång mening det blev…)
Peter har avsagt sig coachansvaret för nästa säsong eftersom det i div.1 förmodligen kommer bli en hel del resor ut i landet. Jag kommer nog själv också dra ned lite eftersom det känns som hundarna kommer i kläm. Det är förvisso väldigt socialt eftersom både mamma, brorsan och båda sönerna spelar i samma lag men man kan ju inte dela på sig…eller??
Lördagens eftermiddag ägnades åt en lång härlig promenad med hundarna i skogen och vi satte oss en stund vid tjärnen och fikade och tog det lugnt. Sirka och Åke kom förbi och vi pratade hund en stund.

Idag söndag var vi uppe tidigt och kunde faktiskt sitta ute och fika på farstukvisten i morgonsolen och lyssna till fågelsång och takdropp *ljuvligt*
Den som är observant kan se mitt praktiska regnummer på min gamla bil ;) DOG 700 (hund i 700 :) Bilen ägs idag av äldsta sonen och SKA hämtas senare idag och säljas!


Eizor kikar nyfiket ut från farstukvisten då två hästar kom förbi. Inget vaktande eller morrande då vi sitter med därute men annars talar han gärna om att det faktiskt går någon på HANS väg :o

Efter att ha gått en sväng med hundarna och pysslat lite hemma så åkte vi över till svärmor och gick en långpromenad i deras trakter vilken var ny för hundarna och givetvis nyttig träning. Efteråt blev vi bjudna på fika och kaka.
När vi kom hem så tänkte vi träna lite passivitet så vi skottade helt enkelt ut ett hål i snön på baksidan, bredde ut 3 renskinn och tog med varsin pilsner och satte oss ned och slappade en stund i eftermiddagssolen. Kanonskönt! Eizor som oftast förknippar vår baksida med bus och lek blev lite konfunderad över att behöva ligga stilla där ½ timme och inte göra någonting…


Inte helt fel en söndagseftermiddag 8)

Nu ska vi steka på en laxkotlett och koka lite potatis och hollandaisesås!

*mums*


Husse mutar hundar med lax i handen :)


Jag gör allt du säger för en laxbit till ;)

Gå till gamla bloggen för att se bilderna i fullstorlek!




Leave a Reply