8
June
2010

Träning!


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Dolda linjetag idag till busen på “kvarglömda” apporter från helgen. Gick över förväntan. Han stannar fint på stopp, gick bra på ut och doppar nosen på närsök. Fick skicka om ett par ggr. då linjen inte blev som jag ville men tredje gången då jag skickade honom upp i vind lite och han med automatik faller ned i vind och lyssnar fint på närsök så känns det bra i magen :)
150 meters markeringar i hög klövervall gick också över förväntan…mattes gull :) ) Cobber var riktigt duktig och lyhörd på husses signaler även på lååångt håll. Vem var som vanligt BÄST på markeringarna? Hermes såklart…gammal e äldst :)

och SEN…skulle de få simma lite efter båten. Det gick SÅDÄR! Både Benny och Cobber ville upp i båten och trampa ner varandra under vattnet. Till slut fick jag ta upp Benny i båten och då simma Cobber på fint. Hermes försvann och finsimmade över halva sjön innan han behagade komma på inkallning, men han är lite förlåten…drygt 10 år ;)

I morgon kommer Håkan och Karina hit för att hålla kurs så nu är det natti natti. Suzz å Puzz3 comments

 1. Märta:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Han verkar duktig lilla Benny! Ser fram mot helgen, ska bli såååå kul! :-)

 2. inga fredriksson:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Duktig hund “lilla” Benny
  inga

 3. Tina:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Kul och härlig känsla! Ska ni inte starta på derbyt? Såg inte er i startlistan.Leave a Reply