17
June
2010

Mera bilder ;o)


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Åsa tog en massa fina bilder i helgen som går att se här.

Mina och Peters bilder kan man se här.

Nu ska jag ge mig i kast med bilderna från Mocktrialet i tisdags. Axlar och nacke säger ifrån efter så många timmar med bildredigerande men Peter ska klippa gräset så jag passar på. Hoppas hinna med lite hundträning senare ikväll.
Peter har två veckor semester nu och det är ju ljust länge :)

Stort grattis till Bennys syrra i Norge Searover Day Twelve som på dubbelprov fick med sig en etta och en etta HP hem. Kan det bli bättre?1 comment

  1. Åsa:

    Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

    Härliga bilder, Jill! Fantastiskt att ni orkar fota, redigera och jobba även med bilder, när ni har så mycket annat arbete med kurserna!

    Var rädd om axlarna nu, se till att de gamla problemen inte kommer tillbaka…. Basta! :-)

    Kramis!Leave a Reply