10
August
2010

Dummy Trial och träning i kohagen!


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

I söndags hade vi arrangerat ett Dummy Trial här. Många duktiga hundar och förare. 14 st. kom till start och vann gjorde Monica Löttiger! Grattis!!

2:a kom Cecilia Lindh, 3;a Bengt Bernas, 4:a AnnMargret Wadén och 5:a Marcus Gunnarsson.
Hårfint mellan ekipagen enl. domarna.

Det blev en mycket trevlig dag och tack för allt beröm för ett välarrangerat trial (och för maten) ;) . Det var ju faktiskt lite nervöst innan då vi inte gjort något liknande innan.
Jens och Lena var här på fredagen och gjorde själva upplägget och var sedan med och dömde, vilket också Thomas S och Sverker gjorde. Stort tack till er och stort tack till våra superduperfunkisar Gisela, Sten, Inga, Tommy, Uffe, Björn, Camilla. Utan er skullle det ju inte gå liksom ;) Tack också till Åke och Tina mfl. som hjälpte till med lunchen!

Ikväll har vi varit i kohagen och tränat. Det blev lite bilder.

Det blir allt roligare att träna Benny nu då avlämningarna börjar sitta bra. Vi tränade ut-höger-vänster med både Cobber och Benny. Kluriga markeringar med apportkastaren och dummies samt lite linjetag till sedan tidigare använda områden.

Många grattiskramar till Kristina som med lilla Casey idag tog 1 NKL. Vad duktiga ni är!!!



Leave a Reply