26
November
2010

Usch…


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

vad trist. Får felmeddelanden vad jag än ska göra i bloggen och efter att jag var tvungen att avaktivera bland annat SPAM-filtret för att kunna logga in öht så rasar det in SPAM-kommentarer.
Får nog överlägga en helt ny blogg för jag ids inte sitta och läsa php-filer sida upp och ned för att komma tillrätta med problemet.
2 comments

  1. admin:

    Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

    Test

  2. Kristina:

    Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

    Halloj, va jobbigt/KristinaLeave a Reply