15
March
2006

Baksidan av hundvärlden…


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Ja, hur det än är så finns det en baksida.
Kika in på denna sida!
Bland annat så tar de upp det falska e-brevet som florerar ang. Pia Snellman.

Tack Monica för länken!

Nu ska ryggsäckarna packas :)1 comment

  1. Silk Floral Arrangements:

    Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

    Wow! what an idea ! What a concept ! Beautiful .
    . Incredible …Leave a Reply