13
May
2009

Tack…


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

för alla grattis hälsar Peter och Cobber :)

I helgen håller vi tummar och tassar för Kristina och Hero, Sofia och Baggi, Sofia och Speja som alla startar ÖKL i Kuså samt Eva och Arrow som startar ÖKL i Gävle. Spännande!

Tråkigt nog fick vi bryta vår trogna vana att vara funkisar på Södertäljeprovet då vi inte kunde ta ledigt men rapporter säger att allt flutit på som det ska och det fanns dubbla uppsättningar med åror denna gång :P
Grattis Lena och Jill till 1:a pris och Maria och Affe till ett 3:e pris på provdebuten.

Det är mycket möten och information etc på jobbet nu då vi gått över till Logica. Massor av nya system, rutiner att lära sig och det är både roligt och jobbigt. Efter nästan 10 år på Telia så är man ju ganska inrutad så att säga.
Lite har vi även börjat att packa och rensa hemma. Även om det är en dryg månad till flytt så har man ju samlat på sig en del på 20 år ;) och det är lätt att man fastnar i något gammalt fotoalbum eller så. Diciplin är det som gäller ;)

Är det någon som är ute efter en fin lägenhet, centralt i Haninge så ligger nu Marcus ute till försäljning.2 comments

 1. Ellis:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Stort GRATTIS Cobber och Peter till 1:an, vad duktiga Ni är!

  Hmm, synd att vi inte visste tidigare att Er Marcus ska sälja sin lägenhet….vår Marcus är ute efter en 2:a i Handen/Vendelsö…och mäklaren ska ju ha sitt…

  Ha det gott i vårsolen

 2. Cinna:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Oj oj oj vad mycket som hänt i Raneryds liv..GRATTIS GRATTIS till gården och till Peter o Cobber..Va roligt alltihopa och va duktiga ni är…Kramar från ossLeave a Reply