21
April
2010

Snön…


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

vräker ned och det är helt vitt på backen *suck*!

I helgen som var så hade vi Håkan och Karina här. Den årliga traditionella träningen som Inga och Tina fixar.
Det blev en toppenhelg med många kluriga övningar.
Jag gick med så mycket jag hann med Benny och tränade kontakt, stadga och passivitet. Benny skötte sig alldeles utomordentligt bra :)
Håkan och Karina tyckte Cobber (och Peter ;) skötte sig kanonbra och det är alltid roligt att höra. De har ju sett honom sedan 1-års åldern och på en av kursdagarna förra året tränade Peter på att ta ur Cobber ur bilen och sakta närma sig träningsplatsen…EN HEL DAG :)
Han har nog vilat sig i form under vintern och utvecklats en hel del. Lite för het och på tå emellanåt men nu vet ju Peter hur han ska hantera det så det känns inte som ett problem. Verktyg för detta har ju Peter fått både av Håkan och Karina och Anita genom åren så man märker verkligen hur viktig grundträningen är OCH vilket bra resultat det ger. Skoj!

Många kramar och stort tack till alla er som var med och till Åke som hjälpte mig som köksa så Peter kunde vara med fullt ut och även jag gå med, med Benny en hel del.
Några bilder hann vi inte med att ta tyvärr.

Nu är det ett par städdagar här. Ser till slut ut som Guy kan komma till helgen som planerat.
Håll tummarna!3 comments

 1. Gisela:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Härligt det låter och vad kul att det gick bra med Benny.

  Cobber har inte vilat sig i form, han har mognat ;) Killen hajar precis vad husse vill nu :-)

  /Gisela

 2. Inga:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  nu blev det alldeles rätt ;)
  vi ses till helgen igen och hoppas på att det slutar snöa och att alla askmoln försvinner lååååångt lååångt bort typ över saharaöknen eller nåt
  Inga

 3. admin:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Askmoln?? Far away :) Inga-Plinga…ser fram emot att träffa dig igen och om jag inte sa det då så TACK igen för din insats i köket. Du är GULD värd! Kramar i stora lass från oss!!Leave a Reply