28
June
2010

Kärlek…visst är det härligt!


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Oavsett om det handlar om människor eller djur så är riktig kärlek så underbar. Sådär när det KÄNNS ordentligt i hjärtat liksom ;) Riktig vänskap är också bland det bästa som finns och kanske få förunnat? Alltså sådan RIKTIG vänskap…
Min favoritsång av Nils Ferlin kommer nedan. Vännen som hade tur att även ha fin sångröst sjöng den i kyrkan på bröllopet för sin blivande make.

IMG_6816.JPG

Kärleken kommer och kärleken går,
ingen kan tyda dess lagar.
Men dej vill jag följa i vinter och vår
och alla min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din, din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

Kärleken är så förunderligt stark,
kuvas av intet i världen.
Rosor slå ut ur den hårdaste mark som sol
över mörka gärden.

Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

IMG_6811.JPG

Midsommarhelgen har varit underbar med mamma och sönerna samt goda vänner här. Kunde inte blivit bättre! Allt från att fiska, äta god mat, slappa, träna hund och rensa potatisland har vi hunnit med :)

IMG_6814.JPG IMG_6825.JPG IMG_6789.JPG IMG_6797.JPG IMG_6830.JPG

Benny tycker jag om mer och mer ;) Vi hade vår “period” då vi tog bort Eizor som var jobbig för oss alla. Nu börjar vi mer och mer bli ett team han och jag. Han är otroligt följsam och lyhörd och nu börjar även avlämningarna bli bra.
Cobber är som alltid väldigt arbetsglad. Nu börjar han även vara väldigt hörsam på stopp, ut, höger och vänster så kanske kanske Peter tänker starta honom i ökl i höst. Vi får se ;)
Det känns som Hermes har kroknat lite de senaste månaderna. Det går inte så snabbt längre och han hör dåligt. Om det beror på att han inte VILL höra eller hans otaliga öroninflammationer får vara osagt ;) Charmig och världens goaste är han i alla fall fortfarande!
Leave a Reply