18
July
2010

Hur bra…


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

kan en helg bli liksom?

Länge sedan vi skrattade så mycket! Det är bra för själen sägs det :P
Denna helg fick vi chans att bjuda hit våra trogna medhjälpare i vått och torrt. Allt från snickare till sömmerskor ;)
Jens har varit instruktör och det har varit toppenbra som vanligt.
Roliga och kluriga övningar och vid något tillfälle blev det faktiskt liiite tävling också (nä, tänker inte på femkampen).

På femkampen blev det TÄVLING ;) och jäklar vad du kan spika Inga *impad* (kanske du ska snickra och Sten sy nästa gång?) :D eftersom Sten är ute och slår frivolter och gör saltos och kommer hit helt blåslagen liksom.

Vi fick oss faktiskt ett gott skratt (även om man inte ska skatta åt sjuka/skadade människor) men först kommer Åke, matförgiftad på Åland och Kristina med vrickad och svullen fot. Sen kommer Sten, påkörd av bil (släp) och helt saboterad. Medan vi står och pratar så kommer Peter och Kian och då har Kian KRYCKA….ursäkta att vi skrattade men du vet ju varför :)
Rena rama sjukstugan men åh vad duktiga ni alla varit i helgen.

Åke, Anders och Sten har fått tak på hundgårdarna samt byggt hälften av hundboxarna i stallet medan vi andra varit ute och tränat hund! STORT tack till er!

Skulle kunna skriva massor mer om helgen men nu är det faktiskt sovdax!
Lite bilder ska jag försöka åstadkomma senare i veckan!

Sussa gott!4 comments

 1. Kristina:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Vad skall man säga om denna underbara helg. Toppen god mat, trevligt sällskap, kul träning och mycket mycket mer. Ännu en helg hos er som man inte kommer glömma i första taget. :) Goda skratt är bara förnamnet. Tack för att vi fick komma
  Kram Kristina och Åke

 2. inga fredriksson:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Håller med Kristina , tack för att vi fick komma och vara med om allt kul i helgen hos er. Allt från spik till paddor ;) OCH riktigt rolig träning
  för både två o fyrbenta deltagare, hur svårt kan det va att komma ihåg var apporterna hamnar egentligen. Ses snart igen
  Kram från Inga

 3. admin:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Ni är sååå goa! Typ bäst!
  Spikarna är Ingas och Paddorna Kristinas :o )
  Synd att vi inte fick din baklängessaltos på bild Kristina! Tur att Sten inte behövde göra en dubbel igen…såg ut som det räckte med en den helgen för honom ;o)
  Ser fram emot att se detta “galna” gäng snart igen!

 4. Kristina:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Jag vet inget om någon Padda? :) )) Jag tror jag smäller av. tt önskemål till nästa gång - bredare bänkar - tackar :)
  /KristinaLeave a Reply