11
October
2010

Besök


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

I helgen har vi haft äldsta sonen och hans flickvän här. Jätteroligt att träffas.
Carro hade med sig lilla Stella, en söt liten Schnausertjej på 1 år.
Vi gick först en promenad tillsammans och både Cobber och Benny tycktes undra “vaad är det där”? ;)
Lite senare fick de träffas på tomten en och en och jag tror både Benny och Cobber blev lite kära :)
Roligt att se hur båda anpassade leken efter Stellas betydligt mindre storlek och snabbhet.

Fälten är idag på fm fortfarande helt vita efter nattens frost. Hög klar luft och strålande sol så mer kan man egentligen inte önska av en fin höstdag. Idag ska jag plocka in alla växter från växthuset så de inte fryser men nu först en lång skön skogsrunda med hundarna.
1 comment

 1. Kristina:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Jag förstår att ni va glada att få se sonen
  Va mysig med en skogsprommis.
  Vi ses snart
  Kram kristinaLeave a Reply