9
October
2010

Fick en fråga…


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Vad gööör du på dagarna? *hihi*
Inte svårt att få dagarna att gå kan jag säga. Hundarna tränas, tvätten tvättas, husen städas, trädgården ansas (jaja…sisådär), disken diskas, svampen/bären plockas, maten lagas, hemsidor underhålls, telefonen pratas det i? :) , hundar rastas, hundar gosas det med, fakturor skickas och betalas, anmälningar tas emot, anmälningsinfo och PM skickas, reserver jagas, anmälningsinfo skrivs ut och bokförs i boken, bokföring SKA göras  osv osv…
Dagarna tar slut för fort.
I november har vi äntligen bestämt att åka till grabbarna och hjälpa dom lite i huset. I dec. åker vi på en efterlängtad resa sedan många år…till UK för att se Championshipet. Yes! Semester :) och så passar vi ju såklart på att hälsa på Sofia.

Tyvärr blir det så att vänner och släktingar blir eftersatta :( inte helt kul men vi kommer igen.. :)
Det tar sin tid att få “ordning på torpet” :D
Hoppas ni har överseende! (fast det vi vi ju att riktiga vänner har!)

Trevlig helg!
2 comments

 1. Märta:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Vad kul att ni ska se IGL! Hoppas ni plåtar lite? Ja, inte tror jag det är svårt att få dagarna att gå med en gård, flera hundar och kursverksamhet. Blir väl inte alltför långtråkigt ;-) Ha det gott!

 2. Susanna T:

  Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/jaktlabrador.net/public_html/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

  Ja verkligen vad roligt att ni ska till England och se IGL! Jag förstår gott och väl att dagarna flyter på och du har en hel del att göra hela tiden…..:-) Jobba dock inte ihjäl er utan kom ihåg att njuta av en skön ledig stund också då och då :-)
  Ha det gott!
  KramLeave a Reply